Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében.Bővebben erről a cookies tájékoztatónkban olvashat.

Ajándékutalvány 5000Ft értékben - letölthető

Ár:
5.000 Ft
Menny.:db

Névérték: 5.000Ft
A letölthető ajándékutalvány az ajándékvásárlás leggyorsabb, legegyszerűbb formája, hiszen néhány kattintással elérhető, otthon kinyomtatható vagy e-mailen továbbküldhető.
Névre szóló kivitelben is kérhető.

GÖRGESS LEJJEBB A RÉSZLETEKHEZ!

Elérhetőség: Készleten
Szállítási díj: Ingyenes

Fontos információ

A feltüntetett árak a ténylegesen fizetendő fogyasztói árak (ÁFA alanyi mentes)
Amennyiben szeretnéd, hogy a második képen látható módon az ajándékutalványon a megajándékozott neve is szerepeljen, azt kérem, hogy a megjegyzés rovatba a rendelés legvégén jelezd felém!
Az ajándékutalvány manuálisan készül, ezért nem azonnal letölthető. Ha nagyon sürgős lenne, kérem, hogy előtte egyeztessünk, és igyekszem a lehető leggyorsabban elészíteni. Normál esetben a küldési idő max. 24 óra a befizetéstől számítva.


A kártyán feltüntetett összeg kupon formájában levásárolható a névértéken egyszeri alkalommal, az érvényesség idejéig (befizetéstől számított 12 hónap) a webáruház
ban található termékekre és rendelésekre internetes vásárlásra ill. személyes átvétel esetén. Személyes vásárlás esetén kérem a kinyomtatott ajándékutalványt bemutatni! Nem használható fel a szállítási díjra.
A kártya készpénzre nem váltható, és annak összegéből készpénzt visszatérítése nem lehetséges. A névértéken felüli rendelési összeget a rendelést leadó téríti.


Az ajándékutalványt a befizetést követően rövidesen e-mail-ben küldöm.