Barion Pixel

Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében.Bővebben erről a cookies tájékoztatónkban olvashat.

Blog

Biztonság az újszülött fotózásban: Mire ügyelj?

Biztonság az újszülött fotózásban: Mire ügyelj?

2024. 06. 11. 10:39:04

Az újszülött fotózás maradandó élmény és az elkészült képkockák a legszívhezszólóbbak gyermekünk életéből. A legfontosabb azonban, hogy mindig a baba biztonsága álljon az első helyen. Az alábbiakban bemutatjuk, milyen biztonsági intézkedéseket kell tenni, és mire érdemes figyelni az újszülött fotós kellékek használatakor.

Újszülött fotózás otthon - tippek és öltetek

Újszülött fotózás otthon - tippek és öltetek

2024. 05. 28. 16:05:03

​Az újszülött első pillanatainak megörökítése minden szülő számára kincs. Bár a profi fotók valóban lenyűgözőek, nem mindig szükséges fotóst felkérni a szép emlékek megörökítéséhez. A megfelelő tippekkel és inspirációval otthon is csodálatos képeket készíthetünk újszülöttünkről. Íme néhány praktikus tipp az újszülött fotózáshoz, amelyek segítenek szépen megörökíteni ezeket a múló pillanatokat.

Így készülnek a kézzel festett és font takarók

Így készülnek a kézzel festett és font takarók

2019. 06. 10. 10:56:53
Ebben a blogbejegyzésben fotókon mutatom meg, milyen folyamatok során "alakulnak" a kézzel font takarók. Akik jártak már nálam, egy-egy lépést, különböző munkafolyamatot, az alapanyagot is megnézhették, itt most egy kis online bemutatót láttok.

 
Tippek kezdő újszülött fotósoknak kellékek kiválasztásához

Tippek kezdő újszülött fotósoknak kellékek kiválasztásához

2019. 05. 19. 18:32:15

Sok megkeresést kaptam már az elmúlt néhány év során teljesen kezdő fotósoktól, vagy olyan gyakorlott fényképészektől, akik szívesen megpróbálkoznának az újszülött fotózással, de még egyáltalán nincsenek tapasztalataik ezen a területen. Ha te is ebben a cipőben vagy, ez a bejegyzés Neked szól! Az alábbiakban néhány, remélhetőleg használható ötlettel segítem a "kezdő csomagod" összeállítását. 
Fotó: Csöppségfotó