Barion Pixel

Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény érdekében.Bővebben erről a cookies tájékoztatónkban olvashat.

Bemutatkozó

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS ÉS KELLÉKEI

A gyermekek első napjai
nak megörökítése nagyon fontos, hiszen ezek a pillanatok nagyon gyorsan elmúlnak. Az újszülött fotós kiegészítők igényesen és ízlésesen felhasználva változatosabbá, szebbé, egyedivé tehetnek egy-egy ilyenkor készült újszülött galériát. 

EGYEDISÉG - MINŐSÉG - STÍLUS - HARMÓNIA

A termékek készítéséhez használt kiváló minőségű, elsősorban természetes eredetű alapanyagokat mindig nagy körültekintéssel választom ki. 
Kellékeimet alapján magam tervezem, minden termék kézzel készül, éppen ezért nincs köztük két teljesen egyforma darab. Érdekesség, hogy nálam a legtöbb esetben maga az alapanyag is saját készítésű, fonalaim jelentős része kézzel festett és/vagy kézzel font, hogy egyedibb, és nem utolsósorban ízlésemnek leginkább megfelelő legyen. Fontos számomra a harmónia, kiegészítőim stílusban egymáshoz illőek, könnyen kombinálhatóak.
Igyekszem folyamatosan követni a nemzetközi trendet és készletemet is ennek megfelelően alakítani.


MAGAMRÓL

2014 óta foglalkozom egyedi újszülött fotós kellékek készítésével. Folyamatosan dolgozom új technikák kidolgozásán és elsajátításán, amiket a készítés során használok. Új műhelyem Pilisvörösváron 2017-ben készült el a mostani formájában, ahol a kiegészítők bemutatásán túl be lehet pillantani az egyes munkafolyamatokba is. Ha kedvet érzel meglátogatni, egyeztetés után lehetőséged van erre.

Kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

Rigó Juci